Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)789g995kcal149.2g26.8g31.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g246g688kcal44.2g1.2g56.5g0g
Sipuli 263g80kcal3.3g12.6g0.5g4.5g
Kuohukerma (Ingman)219g745kcal4.8g6.8g76.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3122g5014kcal403g94.8g330.6g9g
Valittu annoskoko1561g2507kcal201.5g47.4g165.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna781g1254kcal100.8g23.7g82.7g2.3g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895