Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)902g1137kcal170.5g30.7g36.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g281g786kcal50.5g1.4g64.5g0g
Sipuli 301g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Kuohukerma (Ingman)251g852kcal5.5g7.8g87.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3568g5730kcal460.6g108.6g377.8g10.2g
Valittu annoskoko1784g2865kcal230.3g54.3g188.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna892g1433kcal115.2g27.2g94.5g2.6g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895