Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1015g1279kcal191.8g34.5g40.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g316g884kcal56.8g1.6g72.6g0g
Sipuli 338g102kcal4.2g16.2g0.7g5.8g
Kuohukerma (Ingman)282g958kcal6.2g8.7g98.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g6447kcal518g122g425.2g11.6g
Valittu annoskoko2007g3223kcal259g61g212.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna1004g1612kcal129.5g30.5g106.3g2.9g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895