Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1128g1421kcal213.1g38.3g45.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g351g982kcal63.1g1.8g80.7g0g
Sipuli 376g114kcal4.7g18g0.8g6.4g
Kuohukerma (Ingman)313g1065kcal6.9g9.7g109.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4460g7163kcal575.6g135.6g472.4g12.8g
Valittu annoskoko2230g3582kcal287.8g67.8g236.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna1115g1791kcal143.9g33.9g118.1g3.2g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895