Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)226g284kcal42.6g7.7g9g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g70g196kcal12.6g0.4g16.1g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Kuohukerma (Ingman)63g213kcal1.4g1.9g21.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g1432kcal115g27.2g94.4g2.6g
Valittu annoskoko446g716kcal57.5g13.6g47.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna223g358kcal28.8g6.8g23.6g0.7g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895