Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)451g568kcal85.2g15.3g18g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g140g393kcal25.3g0.7g32.3g0g
Sipuli 150g46kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Kuohukerma (Ingman)125g426kcal2.8g3.9g43.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1784g2865kcal230.4g54.2g188.8g5.2g
Valittu annoskoko892g1433kcal115.2g27.1g94.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna446g716kcal57.6g13.6g47.2g1.3g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895