Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohiperunalaatikko

Poista lohifileestä nahka ja ruodot ja ripottele suolaa pinnalle.

Kuori ja pilko sipuli ja paista se tilkassa oliiviöljyä pehmeäksi.

Kuori ja viipaloi perunat.

Voitele uunivuoka tilkalla oliiviöljyä ja lado puolet perunaviipaleista pohjalle, sitten lohifilepalat (voi pilkkoa ensi kuutioiksi tai laittaa isompina palasina).

Lisää päälle vielä kuullotettu sipuli ja hienonnettu tilli pinnalle.

Peitä lopuilla perunaviipaleilla.

Sekoita munamaidon ainekset, (mausteina voi käyttää tilkka suolaa ja valkopippuria/mustapippuria tai sitruunapippuria) ja kaada vuokaan.

Paista lohilaatikkoa 175 asteessa noin tunnin, kunnes perunat ovat kypsiä.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito hyla (Valio)50g23kcal1.6g2.4g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Tilli tuore2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)188g154kcal3.4g33g0.2g1.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lohifilee50g98kcal9.4g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana683g704kcal34.8g73g29.2g4.2g
Valittu annoskoko341g352kcal17.4g36.5g14.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna171g176kcal8.7g18.3g7.3g1.1g
Arvot/100g100g103kcal5.1g10.7g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31224