Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)500g550kcal115g0g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Parsakaali brokkoli 260g91kcal12g5.1g0.8g6.5g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Herkkusieni 80g13kcal1.7g0.2g0.3g1.2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g80g67kcal3.4g15.3g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g30g21kcal2.4g2.5g1.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g2176kcal281g94.4g71.2g30.6g
Valittu annoskoko1692g1088kcal140.5g47.2g35.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna846g544kcal70.3g23.6g17.8g7.7g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375