Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)625g688kcal143.8g0g13.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 625g113kcal3.5g15.6g2.5g4.4g
Parsakaali brokkoli 325g114kcal15g6.3g1g8.1g
Paprika punainen 250g73kcal2.3g11.2g1g4.7g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g100g84kcal4.3g19.1g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g38g26kcal3g3.1g1.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g2721kcal351.2g117.8g88.8g38.2g
Valittu annoskoko2115g1360kcal175.6g58.9g44.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna1058g680kcal87.8g29.5g22.2g9.6g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375