Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)750g825kcal172.5g0g15.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.8g3g5.3g
Parsakaali brokkoli 390g137kcal18g7.6g1.2g9.7g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Herkkusieni 120g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g120g101kcal5.2g22.9g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g45g32kcal3.6g3.7g1.6g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g3265kcal421.4g141.6g106.6g46g
Valittu annoskoko2538g1632kcal210.7g70.8g53.3g23g
Annoskoko puolitettuna1269g816kcal105.4g35.4g26.7g11.5g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375