Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)1000g1100kcal230g0g21g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Parsakaali brokkoli 520g182kcal24g10.1g1.6g13g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Herkkusieni 160g26kcal3.4g0.5g0.5g2.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g160g134kcal6.9g30.6g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g60g42kcal4.8g4.9g2.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g4353kcal562g188.6g142.2g61.4g
Valittu annoskoko3384g2177kcal281g94.3g71.1g30.7g
Annoskoko puolitettuna1692g1088kcal140.5g47.2g35.6g15.4g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375