Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)125g138kcal28.8g0g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Parsakaali brokkoli 65g23kcal3g1.3g0.2g1.6g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Herkkusieni 20g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g20g17kcal0.9g3.8g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g7.5g5.3kcal0.6g0.6g0.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g544kcal70.4g23.6g17.8g7.6g
Valittu annoskoko423g272kcal35.2g11.8g8.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna212g136kcal17.6g5.9g4.5g1.9g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375