Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)1250g1375kcal287.5g0g26.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1250g226kcal7g31.3g5g8.8g
Parsakaali brokkoli 650g228kcal30g12.7g1.9g16.2g
Paprika punainen 500g146kcal4.7g22.5g2g9.5g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g200g168kcal8.6g38.2g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g75g53kcal6g6.2g2.7g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8460g5441kcal702.4g236g177.6g76.6g
Valittu annoskoko4230g2720kcal351.2g118g88.8g38.3g
Annoskoko puolitettuna2115g1360kcal175.6g59g44.4g19.2g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375