Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g745g1073kcal163.9g0g44.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g16g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g133g160kcal3.1g6.4g13.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g133g146kcal3.1g5.3g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g3081kcal341.6g28.2g175g3.4g
Valittu annoskoko1040g1541kcal170.8g14.1g87.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna520g770kcal85.4g7.1g43.8g0.9g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691