Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g93g134kcal20.5g0g5.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g17g20kcal0.4g0.8g1.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g17g18kcal0.4g0.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g385kcal42.8g3.6g22g0.4g
Valittu annoskoko130g193kcal21.4g1.8g11g0.2g
Annoskoko puolitettuna65g96kcal10.7g0.9g5.5g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.5g1.4g8.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691