Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g931g1341kcal204.9g0g55.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g166g200kcal3.8g8g16.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g166g183kcal3.8g6.7g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g3851kcal426.8g35.6g218.8g4.2g
Valittu annoskoko1300g1926kcal213.4g17.8g109.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna650g963kcal106.7g8.9g54.7g1.1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691