Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g186g268kcal41g0g11.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g33g40kcal0.8g1.6g3.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g33g37kcal0.8g1.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g770kcal85.6g7g43.8g0.8g
Valittu annoskoko260g385kcal42.8g3.5g21.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna130g193kcal21.4g1.8g11g0.2g
Arvot/100g100g148kcal16.5g1.3g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691