Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g279g402kcal61.5g0g16.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g50g60kcal1.1g2.4g5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g50g55kcal1.1g2g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1156kcal128g10.6g65.8g1.2g
Valittu annoskoko390g578kcal64g5.3g32.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna195g289kcal32g2.7g16.5g0.3g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691