Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g2800g4032kcal616g0g168g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g500g600kcal11.5g24g50g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g500g550kcal11.5g20g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7816g11578kcal1283.2g106.4g657.6g12.8g
Valittu annoskoko3908g5789kcal641.6g53.2g328.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna1954g2895kcal320.8g26.6g164.4g3.2g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691