Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g373g537kcal82g0g22.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g67g80kcal1.5g3.2g6.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g67g73kcal1.5g2.7g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1541kcal170.6g14.2g87.8g1.6g
Valittu annoskoko520g770kcal85.3g7.1g43.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna260g385kcal42.7g3.6g22g0.4g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691