Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g466g671kcal102.5g0g27.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g83g100kcal1.9g4g8.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g83g92kcal1.9g3.3g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1926kcal213.4g17.6g109.2g2.2g
Valittu annoskoko650g963kcal106.7g8.8g54.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna325g482kcal53.4g4.4g27.3g0.6g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691