Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g559g805kcal122.9g0g33.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g100g120kcal2.3g4.8g10g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g100g110kcal2.3g4g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2311kcal256g21.2g131.4g2.6g
Valittu annoskoko780g1156kcal128g10.6g65.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna390g578kcal64g5.3g32.9g0.7g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691