Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g652g939kcal143.4g0g39.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g116g140kcal2.7g5.6g11.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g116g128kcal2.7g4.7g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1820g2696kcal298.8g24.8g153g3g
Valittu annoskoko910g1348kcal149.4g12.4g76.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna455g674kcal74.7g6.2g38.3g0.8g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691