Nakkikeitto

Kiehauta vesi, murenna joukkon lihaliemikuutiot.

Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus.

Keitä 5 min.

Paloittele joukkoon nakit, kiehauta.

Pinnalle paljon hienonnettua persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1000g410kcal14g81g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.5g0.1g4g
Peruna & keittokasvikset (Apetit), annos 200g1500g855kcal21g186g3g0g
Aito nakki kevyt (Hk), annos 41g1000g1550kcal140g25g100g2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g30g27kcal0.9g1.1g2.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g6011kcal367.6g589g242.8g12.6g
Valittu annoskoko6640g3006kcal183.8g294.5g121.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna3320g1503kcal91.9g147.3g60.7g3.2g
Arvot/100g100g45kcal2.8g4.4g1.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313703