Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl4149g14108kcal83g124.5g1452.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g111g443kcal0g109.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 761g1085kcal95.1g2.3g78g0g
Sokeri 2351g9544kcal0g2349g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1383g3458kcal193.6g47g276.6g0g
Välipalakeksi, digestive 1245g5323kcal80.7g734.9g227.2g41.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g67920kcal904.8g6734.4g4068.2g83g
Valittu annoskoko10000g33960kcal452.4g3367.2g2034.1g41.5g
Annoskoko puolitettuna5000g16980kcal226.2g1683.6g1017.1g20.8g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912