Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g200g500kcal28g6.8g40g0g
Välipalakeksi, digestive 180g770kcal11.7g106.3g32.8g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2892g9821kcal130.8g973.8g588.2g12g
Valittu annoskoko1446g4911kcal65.4g486.9g294.1g6g
Annoskoko puolitettuna723g2455kcal32.7g243.5g147.1g3g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912