Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g25g63kcal3.5g0.9g5g0g
Välipalakeksi, digestive 23g96kcal1.5g13.3g4.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g1228kcal16.4g122g73.6g1.4g
Valittu annoskoko181g614kcal8.2g61g36.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna90g307kcal4.1g30.5g18.4g0.4g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.8g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912