Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1050g3570kcal21g31.5g367.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g350g875kcal49g11.9g70g0g
Välipalakeksi, digestive 315g1347kcal20.4g186g57.5g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5061g17187kcal229g1704.2g1029.4g21g
Valittu annoskoko2531g8594kcal114.5g852.1g514.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna1265g4297kcal57.3g426.1g257.4g5.3g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912