Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g400g1000kcal56g13.6g80g0g
Välipalakeksi, digestive 360g1539kcal23.3g212.5g65.7g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5784g19642kcal261.6g1947.6g1176.4g24g
Valittu annoskoko2892g9821kcal130.8g973.8g588.2g12g
Annoskoko puolitettuna1446g4911kcal65.4g486.9g294.1g6g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912