Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g50g125kcal7g1.7g10g0g
Välipalakeksi, digestive 45g192kcal2.9g26.6g8.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g2455kcal32.6g243.6g147g3g
Valittu annoskoko362g1228kcal16.3g121.8g73.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna181g614kcal8.2g60.9g36.8g0.8g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912