Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1500g5100kcal30g45g525g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Sokeri 850g3450kcal0g849.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g500g1250kcal70g17g100g0g
Välipalakeksi, digestive 450g1924kcal29.2g265.7g82.1g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7230g24553kcal327.2g2434.6g1470.6g30g
Valittu annoskoko3615g12277kcal163.6g1217.3g735.3g15g
Annoskoko puolitettuna1808g6138kcal81.8g608.7g367.7g7.5g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912