Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1800g6120kcal36g54g630g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g600g1500kcal84g20.4g120g0g
Välipalakeksi, digestive 540g2309kcal35g318.8g98.5g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8676g29464kcal392.4g2921.4g1764.6g36g
Valittu annoskoko4338g14732kcal196.2g1460.7g882.3g18g
Annoskoko puolitettuna2169g7366kcal98.1g730.4g441.2g9g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912