Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2100g7140kcal42g63g735g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g56g224kcal0g55.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Sokeri 1190g4830kcal0g1188.8g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g700g1750kcal98g23.8g140g0g
Välipalakeksi, digestive 630g2694kcal40.8g372g115g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10122g34374kcal457.8g3408.4g2059g42g
Valittu annoskoko5061g17187kcal228.9g1704.2g1029.5g21g
Annoskoko puolitettuna2531g8594kcal114.5g852.1g514.8g10.5g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912