Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2400g8160kcal48g72g840g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g800g2000kcal112g27.2g160g0g
Välipalakeksi, digestive 720g3079kcal46.7g425.1g131.4g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11568g39285kcal523.4g3895.2g2353g48g
Valittu annoskoko5784g19643kcal261.7g1947.6g1176.5g24g
Annoskoko puolitettuna2892g9821kcal130.9g973.8g588.3g12g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912