Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2700g9180kcal54g81g945g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g288kcal0g71.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Sokeri 1530g6210kcal0g1528.5g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g900g2250kcal126g30.6g180g0g
Välipalakeksi, digestive 810g3463kcal52.5g478.2g147.8g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13014g44196kcal588.8g4382.2g2647g54g
Valittu annoskoko6507g22098kcal294.4g2191.1g1323.5g27g
Annoskoko puolitettuna3254g11049kcal147.2g1095.6g661.8g13.5g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912