Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl3000g10200kcal60g90g1050g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Sokeri 1700g6900kcal0g1698.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1000g2500kcal140g34g200g0g
Välipalakeksi, digestive 900g3848kcal58.3g531.4g164.2g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14460g49106kcal654g4869g2941.2g60g
Valittu annoskoko7230g24553kcal327g2434.5g1470.6g30g
Annoskoko puolitettuna3615g12277kcal163.5g1217.3g735.3g15g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912