Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl3600g12240kcal72g108g1260g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g96g384kcal0g95g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Sokeri 2040g8280kcal0g2038g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1200g3000kcal168g40.8g240g0g
Välipalakeksi, digestive 1080g4618kcal70g637.6g197.1g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17352g58928kcal785g5842.8g3529.4g72g
Valittu annoskoko8676g29464kcal392.5g2921.4g1764.7g36g
Annoskoko puolitettuna4338g14732kcal196.3g1460.7g882.4g18g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912