Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g19g64kcal3.7g0g5.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g2496kcal160.4g48.4g183.2g25g
Valittu annoskoko1005g1248kcal80.2g24.2g91.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna503g624kcal40.1g12.1g45.8g6.3g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158