Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g31g106kcal6.2g0g9.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.2g1.2g13.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto156g438kcal29.7g0g34.4g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 500g1107kcal87.5g0g85g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3350g4160kcal267.2g80.8g305.8g41.6g
Valittu annoskoko1675g2080kcal133.6g40.4g152.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna838g1040kcal66.8g20.2g76.5g10.4g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158