Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g38g128kcal7.5g0g10.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.7g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto188g525kcal35.6g0g41.3g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4020g4992kcal321g97g367g50g
Valittu annoskoko2010g2496kcal160.5g48.5g183.5g25g
Annoskoko puolitettuna1005g1248kcal80.3g24.3g91.8g12.5g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158