Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g44g149kcal8.7g0g12.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Kaali, valkokaali875g185kcal10.5g29.7g1.7g18.4g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto219g613kcal41.6g0g48.1g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Jauheliha, sika-nauta 700g1550kcal122.5g0g119g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4690g5825kcal374.4g113.2g427.8g58.4g
Valittu annoskoko2345g2912kcal187.2g56.6g213.9g29.2g
Annoskoko puolitettuna1173g1456kcal93.6g28.3g107g14.6g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158