Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g50g170kcal10g0g14.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto250g700kcal47.5g0g55g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g6657kcal427.8g129.4g489.2g66.8g
Valittu annoskoko2680g3328kcal213.9g64.7g244.6g33.4g
Annoskoko puolitettuna1340g1664kcal107g32.4g122.3g16.7g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158