Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g56g191kcal11.2g0g16.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Kaali, valkokaali1125g237kcal13.5g38.2g2.2g23.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto281g788kcal53.4g0g61.9g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6030g7489kcal481g145.6g550.2g75g
Valittu annoskoko3015g3744kcal240.5g72.8g275.1g37.5g
Annoskoko puolitettuna1508g1872kcal120.3g36.4g137.6g18.8g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158