Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g6.2g21kcal1.2g0g1.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana670g832kcal53.2g16g61g8.2g
Valittu annoskoko335g416kcal26.6g8g30.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna168g208kcal13.3g4g15.3g2.1g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158