Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g63g213kcal12.5g0g18.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Kaali, valkokaali1250g264kcal15g42.5g2.5g26.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto313g875kcal59.4g0g68.8g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal175g0g170g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6700g8321kcal535g161.8g611.4g83.4g
Valittu annoskoko3350g4160kcal267.5g80.9g305.7g41.7g
Annoskoko puolitettuna1675g2080kcal133.8g40.5g152.9g20.9g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158