Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1664kcal107.2g32.4g122.4g16.6g
Valittu annoskoko670g832kcal53.6g16.2g61.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna335g416kcal26.8g8.1g30.6g4.2g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158