Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Valkokaali keräkaali 668g185kcal7.9g27.1g1.3g14g
Jauheliha, sika-nauta 534g1183kcal93.5g0g90.8g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g40g38kcal0.4g7.3g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g3443kcal206.4g78.2g248.4g30.4g
Valittu annoskoko1356g1722kcal103.2g39.1g124.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna678g861kcal51.6g19.6g62.1g7.6g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326