Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g366kcal0.5g0.5g40.1g0g
Valkokaali keräkaali 835g232kcal9.9g33.9g1.7g17.5g
Jauheliha, sika-nauta 668g1478kcal116.8g0g113.5g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g50g48kcal0.6g9.1g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3390g4304kcal258g97.6g311g38.2g
Valittu annoskoko1695g2152kcal129g48.8g155.5g19.1g
Annoskoko puolitettuna848g1076kcal64.5g24.4g77.8g9.6g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326