Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g80g585kcal0.8g0.8g64.1g0g
Valkokaali keräkaali 1335g371kcal15.9g54.2g2.7g28g
Jauheliha, sika-nauta 1068g2365kcal186.9g0g181.6g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g80g77kcal0.9g14.6g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)1.6g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g6887kcal412.8g156.2g497.4g61g
Valittu annoskoko2712g3443kcal206.4g78.1g248.7g30.5g
Annoskoko puolitettuna1356g1722kcal103.2g39.1g124.4g15.3g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326