Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Valkokaali keräkaali 167g46kcal2g6.8g0.3g3.5g
Jauheliha, sika-nauta 134g296kcal23.4g0g22.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g10g10kcal0.1g1.8g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g861kcal51.6g19.6g62g7.6g
Valittu annoskoko339g431kcal25.8g9.8g31g3.8g
Annoskoko puolitettuna170g215kcal12.9g4.9g15.5g1.9g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326